Geocortex er nå VertiGIS Studio. Et verktøy som lar deg lage brukervennlige kartapplikasjoner uten å kode.

VertiGIS Studio er det nye navnet på det mange kjenner som Geocortex. De tilbyr løsninger for å enkelt bygge applikasjoner basert på ArcGIS.

Publisert: 04. feb. 2022 , i Teknologi

Med VertiGIS kan du gjøre mer enn det som er mulig med ArcGIS, men med ArcGIS som grunnlag. Kanskje trenger du en mobilapplikasjon? Eller et brukervennlig grensesnitt for å vise fram kartet ditt i tråd mer din egen merkevare?

Du trenger ikke forkunnskaper om programmering for å komme i gang, og du kan integrere ulike databaser, filer eller web-tjenester i applikasjonen din. VertiGIS Studio tilbyr en rekke ulike verktøy som er enkle å ta i bruk, ofte gjennom drag and drop- funksjoner. Du kan for eksempel benytte flere av VertiGIS-produktene direkte fra Web AppBuilder i ArcGIS Online.

Ta en kikk på denne videoen som viser hvor enkelt det kan gjøres:

<iframe width="560" height="315" src="

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Har du hørt om Geodata Origo, vår nye plattform for kommunemarkedet? Der har vi benyttet VertiGIS Studio for å lage deler av det plattformen inneholder.

Her kan du lese mer om navneendringen.

Mer om VertiGIS på deres nettsider.


Geodata er forhandler av VertiGIS i Norge. Vil du snakke med oss om VertiGIS? Ta kontakt:

.

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Ved å sende inn bekrefter jeg at jeg har lest og akseptert personvernerklæringen.

For teknisk support, gå til våre supportsider.