Lag vakre og unike kart

Med geografisk programvare får vi mulighet til å lage unike og vakre kart tilpasset formålet. Kartograf John Nelson i Esri er spesielt dyktig til akkurat det og viser oss hvordan.

Publisert: 25. apr. 2022 , i Inspirasjon

I videoen under får du et innlegg kartograf John Nelsom holdt under vår konferanse GeoTek. Vi ba ham gi oss litt inspirasjon til den visuelle delen av kartet. Hvordan kan vi som ikke er kartografer gjøre kartet unikt, tilpasset vårt behov og penere? I videoen tar han oss først gjennom en nerdete reise der han lager et kart i excel(!) før han viser oss hvordan vi kan lage et helt unikt kart i ArcGIS Online.


Computers are not the boss of us. Computers are just there to help the ideas in our minds and our hearts express itself visually so that we can share it with another human being and put it in their mind and their heart. They are just a tool.

-John Nelson, Esri

Deltagerne på GeoTek elsket dette innlegget, så vi anbefaler å se det!