Oslokontoret

I Geodata Oslo er vi ca 160 personer, en aktiv og engasjert gjeng som trives i hverandres selskap.

Hos oss finner du flest GIS-konsulenter og utviklere som daglig jobber i kundeprosjekter. De fleste jobber “inhouse” - som betyr at det bare er noen få av oss som sitter ute hos kunden og jobber. Vi jobber mest i tverrfaglige interne team der vi leverer prosjekter til kundene våre. Vi har selvsagt også fine folk som jobber med HR, salg, markedsføring, økonomi, kundeopplevelse og administrasjon.

Sosiale aktiviteter som passer alle

Det er helt klart noen fellesnevnere blant oss, som at veldig mange er glade i idrett og friluftsliv og at vi er en ganske stor gjeng med nerder. Men alle liker jo ikke det samme likevel, så vi har god variasjon i aktivitetstilbudet, blant annet sykling, maling, gaming, løping og yoga. Og så har vi fester, spontane pilser ute og firmaturer som har tatt oss både til Palma, Sommarøy og til Alpene.

Kult kontor på et smart sted og en fleksibel hverdag

Geodata holder til i splitter nye lokaler på Grev Wedels plass 9, sentralt i Oslo sentrum. Vi flyttet inn siste uka før jul, så vi har ikke engang rukket å ta så mange bilder, men kan love at det ser bra ut.

Vi har alltid hatt det fleksibelt i Geodata, men enda litt mer de siste årene. Mange varierer uka mellom kontoret og hjemmekontoret og tilpasser dette etter egen hjemmesituasjon, pendlesituasjon, sosialiseringsbehov, kundeaktivitet osv.

Sosial sone på kontoret