Stavangerkontoret

På kontoret i Stavanger er vi litt over 20 personer som jobber tett med hverandre, men også tett med våre kolleger i Oslo og Trondheim. Det er ganske digg å være et lite miljø som gjør at vi kjenner hverandre godt og finner på mye gøy sammen. Samtidig har vi tilgang på 150 kolleger på de andre kontorene. Det gjør at vi kan diskutere fag med en stor gjeng flinke folk.

Noen av oss jobber med kunder i området, som Altibox og Equinor, mens mange av oss jobber på tvers i prosjekt med andre kolleger i Geodata. Dette gir oss gode muligheter til å påvirke hva vi ønsker å jobbe med selv. I denne filmen forteller Eirik, Lene og Johan litt om hvordan det er å jobbe med det vi gjør og på kontoret i Stavanger:


Flere av oss har omfattende kompetanse på olje og gass, og fremover gleder vi oss til satsningen på energi og havnæring der det vi driver med vil være helt sentralt. Ca halvparten av oss er GIS-konsulenter og vi er nesten like mange utviklere, vi har også en prosjektleder og to som jobber med salg.

Det er lett å få svar av sidepersonen om man lurer på noe: Johan, Jonas og Einar i aksjon.

Vi har det gøy sammen!

Mesteparten av tiden er de fleste av oss sammen på kontoret – fordi vi liker det. Men det er fleksibelt, så det er helt ok å ha hjemmekontor også. Vi er en ganske sosial gjeng og aktivitetene vi driver med spenner fra frisbeegolf og surfing til hyggelige middager. Vi har vin/bruslotteri med quiz annenhver fredag og det er en uformell og lett tone på kontoret.

En fellesnevner blant mange av oss er at vi liker idrett, friluftsliv, fjord og fjell. Og så er vi ganske så nerdete.

Lene er GIS-konsulent og Siw er prosjektleder i Stavanger

Vi har også sosiale aktiviteter sammen med de andre kontorene, vi har vært på Palma og i Alpene og på julebord og sommerfest i Oslo. En dag annenhver måned er det fagdag for hele Geodata, da deltar vi i faggrupper vi selv synes er interessante - via Teams eller noen ganger i Oslo.