Digital uke: ArcGIS Pro for Petroleum (English)

I dette kurset får du innsikt i de mest brukte arbeidsprosessene og anbefalte fremgangsmåter for å kartlegge, administrere, analysere og dele GIS-data og ressurser. Du vil få de grunnleggende ferdighetene du har bruk for for å være produktiv med ArcGIS Pro. Kurset er også et veldig godt migreringskurs for de som jobber eller har jobbet med ArcMap og skal over på ArcGIS Pro.

Sted: Internet
Dato: 27-31. mai 24
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 13 000,- eks mva

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre dette todagerskurset når det passer deg, og i ditt tempo, i løpet av én uke.

ArcGIS Pro er det nyeste desktop-programmet i ArcGIS-plattformen. Programmet er designet for å hjelpe GIS-arbeidere med å komme i gang med prosjektene sine på en rask og effektiv måte. Det er også blitt enklere å dele data både innenfor og utover organisasjonen. Med sitt moderne Office-inspirerte brukergrensesnitt og tettere integrasjon av 2D og 3D-funksjoner, vil ArcGIS Pro strømlinje måten du arbeider med GIS-data på.

Kursmaterialet og videoleksjonene til dette kurset er på engelsk.


Tematikker i kurset:

  • Data and formats
  • Coordinate systems
  • Layers
  • Editing
  • Rasters
  • Georeferencing
  • Creating a layout
  • Sharing

Målgruppe:
Kurset er for deg som som jobber med petroleums-data og som ønsker å lære deg ArcGIS Pro med relevante datasett og caseoppgaver.

Forkunnskaper:
Ingen, men det er fint med noe kjennskap til geografisk informasjon.

Praktisk informasjon:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Digital uke:
Kurset foregår via internett som Digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt tar det én dag å gjennomføre dette kurset. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset.
En egen kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Good pace of learning. Knowledgeable instructor. Useful and well-designed exercises.

-Kursdeltaker