GeoAI i ArcGIS: Avansert analyse av geodata med kunstig intelligens

Ønsker du å utnytte kraften i kunstig intelligens for geografiske data? Bli med på vårt GeoAI-kurs og oppdag hvordan kunstig intelligens kan transformere din tilnærming til kartlegging og analyse.

Sted: Internett
Dato: 30-31. oktober 24
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 13 620,- eks mva

I dette kurset du lærer du blant annet objektdeteksjon for å identifisere og kvantifisere elementer som trær, bygninger eller biler fra satellittbilder, og bildeklassifisering for å skille mellom ulike landdekke-typer som vann, skog eller urban bebyggelse.

Kurset passer utmerket for deg som allerede har noe erfaring med maskinlæring, ArcGIS Pro, og Python, men det er også ideelt for de med stor interesse for GeoAI.

Forkunnskaper:

  • Grunnleggende kurs i ArcGIS Pro som: Introduksjon til ArcGIS Pro, ArcGIS Pro: grunnleggende arbeidsflyt, Overgang fra ArcMap til ArcGIS Pro, eller tilsvarende kunnskaper.

Praktisk informasjon:
Kurset gjennomføres digitalt. Du trenger tilgang til internett og en moderne nettleser for å følge kurset.
Du får tildelt en kursmaskin med nødvendig programvare og lisenser for gjennomføring av øvingsoppgaver underveis i kurset.

Vilkår
Avmelding av kurset må skje senest 10 arbeidsdager før kursstart, avmeldinger etter dette vil medføre faktura. Ved lav deltagelse kan kurset bli avlyst, men en eventuell avlysning kommer senest 5 arbeidsdager før kursstart.