Digital uke: Introduksjon til geoprosessering med scripting i Python

Bli mer produktiv med Pyhton! Digital uke gir deg mulighet til å fullføre dette tredagers-kurset når det passer deg, og i ditt tempo, i løpet av én uke.

Sted: Internett
Dato: 21-25. oktober 24
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 20 440,- eks mva

Tid er verdifullt! Python-script kan redusere tiden brukt på komplekse eller repeterende oppgaver, og hjelper GIS-brukere til å bli mer produktive. Du vil i tillegg lære hvordan du deler Python-scriptene dine slik at GIS-arbeidsprosessene dine blir tilgjengelig for andre.

Tematikker i kurset:

  • Python-automatisering for din organisasjon
  • Bruk av Python for å aksessere geoprosesseringsverktøy
  • Bruk av Describe-egenskaper i geoprosesseringsverktøy
  • Automatisering av Python script med Lists
  • Arbeid med cursors
  • Geoprosessering med geomertriobjekter
  • Bruk av ArcGIS Notebooks
  • Opprette et Python script-verktøy
  • Bruk av validerings-sjekker i scriptverktøy
  • Bruk av Python script tools i ArcGIS

Målgruppe
Alle som ønsker å effektivisere arbeidsoppgavene sine i ArcGIS.

Forkunnskaper
Grunnleggende kunnskap i bruk av ArcGIS Pro er en fordel, for eksempel ved deltakelse på kurset ArcGIS Pro: Grunnleggende arbeidsflyt eller Introduksjon til ArcGIS Pro.

Det kan være en fordel å kjenne til noen grunnleggende konsepter, og er du helt fersk til Python eller grunnleggende programmering kan du gå gjennom dette gratis E-læringskurset først: Python for Everyone

Praktisk informasjon
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Digital uke
Kurset foregår via internett som Digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar tre dager å gjennomføre, så sett av nok tid! Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset.
En egen kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Vilkår
Avmelding av kurset må skje senest 10 arbeidsdager før kursstart. Senere avmelding vil medføre faktura for kurset.
Kurset kan bli avlyst ved lav deltakelse. Eventuell avlysning kommer senest 8 arbeidsdager før kursstart.