Kom i gang med ArcGIS Field Maps for feltsesongen

Er du klar for feltsesongen og trenger en brukervennlig applikasjon for å samle inn eller registrere data ute i felt? Dette kurset er spesielt utviklet for å gi deg de nødvendige ferdighetene til å bruke ArcGIS Field Maps effektivt til ditt feltarbeid.

Sted: Internett
Dato: 19. juni 24
Tidspunkt: 12.00-14.00
Pris: 2 500,- eks mva

Dette kurset er ideelt for fagfolk og entusiaster som er nye til ArcGIS Field Maps og som trenger en enkel og effektiv løsning for datainnsamling i felt. Enten du jobber med miljøstudier, byplanlegging, asset management eller andre feltbaserte aktiviteter, vil dette kurset gi deg de verktøyene og kunnskapene du trenger for å forbedre effektiviteten i feltarbeidet ditt.

Bli med for å lære hvordan du kan komme i gang med ArcGIS Field Maps og gjøre datainnsamlingsprosessen din enklere og mer effektiv for en vellykket feltsesong!

Tematikker i kurset:

  • Datamodell og forberedelser for registrering i felt.
  • Bruk av domener og contigent values for skreddersydd og smidig dataregistrering.
  • Forberedelser for bruk av ArcGIS Field Maps.
  • Dataregistrering i felt.

Målgruppe:
Alle som ønsker å lære hvordan en enkelt fra samle inn eller oppdatere data i felt med bruk av ArcGIS Field Maps.

Forkunnskaper:
Ingen forkunnskaper er nødvendig, men det kan være en fordel å ha noe kjennskap til Geografiske data og gjerne ArcGIS Pro eller ArcGIS Online.

Praktisk informasjon:
Kurset gjennomføres digitalt. Du trenger tilgang til internett og en moderne nettleser for å følge kurset. Underveis i kurset vil det bli mulighet for å utføre enkle øvingsoppgaver. For dette kan du benytte din egen ArcGIS-bruker, eller få tildelt en testbruker dersom du ikke har en lisensbruker tilgjengelig.

Grupperabatt:
Er dere en gruppe på fem eller flere personer, ta kontakt med oss på kurs@geodata.no for grupperabatt.

Vilkår
Avmelding av kurset må skje senest fem arbeidsdager før kursstart, avmeldinger etter dette vil medføre faktura. Ved lav deltagelse kan kurset bli avlyst. En eventuell avlysning kommer senest fem arbeidsdager før kursstart.