Digital uke: VertiGIS Studio Web

Bli kjent med VertiGIS Studio Web og hvordan du kan konfigurere dine egne webapplikasjoner. Gjennomfør dette todagerskurset når det passer deg i løpet av én uke.

Sted: Internett
Dato: 11-15. november 24
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 13 620,- eks mva

I dette kurset lærer du hvordan du konfigurerer dine egne webapplikasjoner. Du lærer hvordan du konfigurerer oppsettet, jobber med knapper, menyer og viser data. Kurset lærer deg hvordan du kan lage en app fra bunnen av – eller å bygge videre på en av de mange malene. Når du har fullført kurset vil du kunne lage og konfigurere din egen applikasjon for å dekke behovene til sluttbrukerne dine

Tematikker i kurset:

  • Bli kjent med brukergrensesnittet i VertiGIS Studio Web
  • Maler
  • Utrulling
  • Komponenter
  • Layoutkomponenter
  • Knapper og verktøy
  • Resultatkomponenter
  • Grafer og KPI-kort


Forkunnskaper
:
Ingen forkunnskaper er nødvendig, men det er fint med grunnleggende forståelse for GIS og grunnleggende kjennskap til ArcGIS Online.

Praktisk informasjon:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Digital uke:
Kurset foregår via internett som Digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt tar det én dag å gjennomføre dette kurset. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset.
En egen kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Vilkår:
Avmelding av kurset må skje senest 10 arbeidsdager før kursstart, avmeldinger etter dette vil medføre faktura. Ved lav deltagelse kan kurset bli avlyst, men en eventuell avlysning kommer senest 8 arbeidsdager før kursstart.